Afgelopen week heeft Raymond van Barnveld besloten om het stuur om te draaien. Nadat hij verloor op de UK-open was Raymond van Barnveld even helemaal klaar met darts. Zijn familie kwam weer op de eerste plaats in zijn leven. Vorige week donderdag in de Premier League ging het ook niet zonder problemen.  Maar gelukkig heeft zijn nieuwe strategie om weer te genieten van darts veel goeds gedaan en is met succes geslaagd, hij won de geweldige strijd tegen Jelle Klaasen met 7-5.
En de reden daarvan was dat Van Barneveld weer plezier had in darts en daardoor alleen aan positieve dingen dacht. Zo zei Van Barneveld tegen RTL 7 “ Ik heb veel meer ontspanning op het podium zoals ik de sport beleefde kon ik niet meer” En dat werd donderdag meteen duidelijk, je kon zien dat hij er echt van genoot en daardoor won hij de wedstrijd.

Ahoy Rotterdam.

In de schitterende partij tegen Jelle Klaasen gooide de beide mannen uitstekend goed. Hij wil deze positieve gevoel meenemen naar Rotterdam.

Donderdag 16 maart is de Premier League-darts voor de 2e keer in Ahoy, die word helemaal omgetoverd tot een spectaculair dart podium. Barney heeft er weer enorm veel zin in. Ook de darts liefhebben kijken erg uit naar de spannende wedstrijden die er aan zitten te komen.

Unicorn Brass Black Barney steeltip dartpijlen.

Barney is de grootste Nederlandse darter aller tijden. Barney speelt al sinds 1984 darts en heeft vele titels op zijn naam weten te schrijven, waaronder vijf keer de wereldtitel. En heeft zijn eigen dartpijlen ontworpen. De barrel is van brass en heeft een zeer goede grip. Het dartssetje wordt compleet geleverd, inclusief bewaardoosje, Barney flights en 8 flight protectors. Dartpijlen met barrels gemaakt van brass zijn over het algemeen meer geschikt voor de beginnende darter.

    15-03-2017 00:00