Retourneren

Retourneren binnen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kunt u producten zonder opgave van reden kosteloos ruilen of retourneren. Om gebruik te kunnen maken van het zichttermijn dient u u wel rekening te houden met enkele spelregels.

  1. U mag het product tot 14 dagen na ontvangst bekijken en beoordelen. Tijdens deze periode mag u het product bekijken zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Producten mogen dus niet in gebruik worden genomen.

  2. Producten dienen compleet, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Maak geen gebruik van ducttape, plakband of andere middelen die de originele productverpakking onnodig beschadigen. Heeft u geen transparante tape in huis laat dit dan over aan onze retourafdeling. Verpak het product altijd in een omdoos zodat de originele productverpakking niet onnodig beschadigd raakt.

  3. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer u uw retour vooraf bij ons heeft aangemeld en voorziet van een volledig ingevuld retourformulier.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het zichttermijn dan kunt u uw retour aanmelden via de knop hierboven waarna u binnen 24 uur instructies met bijbehorend retourlabel ontvangt. Met het retourlabel is het mogelijk om het product gratis te retourneren via een DPD Parcelshop. Indien u van een andere vervoerder gebruik wenst te maken dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Vind een DPD Parcelshop bij u in de buurt


Dartspelers

Stephen Bunting

 


Bezig met laden...
Target Vision Pro Ultra Player Stephen Bunting G3 Std. flights
Voor 17:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
1,49
Target Stephen Bunting Generation 3 90% steeltip dartpijlen
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
49,99

Hier vindt u alle Steven Bunting dartpijlen en accessoires. Steven Bunting, geboren op 9 april 1985 komt uit Liverpool en is een Engelse dartsspeler die uitkomt voor de PDC. Steven heeft de bijnaam The Bullet, doordat Bunting volgens velen erg op Peter Griffin van Family Guy lijkt is zijn opkomstnummer Surfing Bird van The Thrashmen. Steven's dartpijlen zijn extreem licht: hij dart met 12 gram Target Bunting dartpijlen. Bestelt u voor 22:00, dan heeft u uw product de volgende werkdag in huis.

Heeft u advies nodig?
Bel ons op: 050 2011108
Of mail naar: service zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel  .
(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)

Medewerker