Retourneren

Retourneren binnen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kunt u producten zonder opgave van reden kosteloos ruilen of retourneren. Om gebruik te kunnen maken van het zichttermijn dient u u wel rekening te houden met enkele spelregels.

  1. U mag het product tot 14 dagen na ontvangst bekijken en beoordelen. Tijdens deze periode mag u het product bekijken zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Producten mogen dus niet in gebruik worden genomen.

  2. Producten dienen compleet, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Maak geen gebruik van ducttape, plakband of andere middelen die de originele productverpakking onnodig beschadigen. Heeft u geen transparante tape in huis laat dit dan over aan onze retourafdeling. Verpak het product altijd in een omdoos zodat de originele productverpakking niet onnodig beschadigd raakt.

  3. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer u uw retour vooraf bij ons heeft aangemeld en voorziet van een volledig ingevuld retourformulier.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het zichttermijn dan kunt u uw retour aanmelden via de knop hierboven waarna u binnen 24 uur instructies met bijbehorend retourlabel ontvangt. Met het retourlabel is het mogelijk om het product gratis te retourneren via een DPD Parcelshop. Indien u van een andere vervoerder gebruik wenst te maken dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Vind een DPD Parcelshop bij u in de buurt


Dartpijlen

Softtip dartpijlen

Productfilter

 


Bezig met laden...
XQ-Max 2-in-1 brass giftset soft- en steeltip dartpijlen
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
17,99

Hier vindt u een overzicht van alle softtip dartpijlen. In ons assortiment vindt u steeltip en softtip dartpijlen. Softtip pijlen kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met een elektronisch dartbord. Dit is een dartbord gemaakt van plastic en is voorzien van gaatjes. Zodra een softtip pijl het bord raakt, telt deze de score automatisch. In Nederland is softip darten minder populair dan in Duitsland, Amerika en Japan. In de genoemde landen worden zelfs wereldkampioenschappen softtip darten georganiseerd. Bij de wereldkampioenschappen mogen de softtip pijlen niet zwaarder wegen dan 18 gram in verband met eventuele schade aan de pijlen en de elektronische dartborden.

Heeft u advies nodig?
Bel ons op: 050 2011108
Of mail naar: service zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel  .
(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)

Medewerker