Retourneren

Retourneren binnen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kunt u producten zonder opgave van reden kosteloos ruilen of retourneren. Om gebruik te kunnen maken van het zichttermijn dient u u wel rekening te houden met enkele spelregels.

  1. U mag het product tot 14 dagen na ontvangst bekijken en beoordelen. Tijdens deze periode mag u het product bekijken zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Producten mogen dus niet in gebruik worden genomen.

  2. Producten dienen compleet, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Maak geen gebruik van ducttape, plakband of andere middelen die de originele productverpakking onnodig beschadigen. Heeft u geen transparante tape in huis laat dit dan over aan onze retourafdeling. Verpak het product altijd in een omdoos zodat de originele productverpakking niet onnodig beschadigd raakt.

  3. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer u uw retour vooraf bij ons heeft aangemeld en voorziet van een volledig ingevuld retourformulier.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het zichttermijn dan kunt u uw retour aanmelden via de knop hierboven waarna u binnen 24 uur instructies met bijbehorend retourlabel ontvangt. Met het retourlabel is het mogelijk om het product gratis te retourneren via een DPD Parcelshop. Indien u van een andere vervoerder gebruik wenst te maken dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Vind een DPD Parcelshop bij u in de buurt


Darts accessoires

Kabinetten

Productfilter

 


Bezig met laden...
Unicorn Striker sisal dartset met kabinet
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
99,99
Unicorn DB180 sisal dartset met kabinet
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
99,99

Hier vindt u een overzicht van alle dartskabinetten. Dartskabinetten worden voornamelijk gebruikt om het dartbord uit het zicht te ontrekken wanneer er niet gespeeld wordt. Echter is een dartskabinet erg multifunctioneel. Zo beschermt een kabinet de achterliggende muur tegen pijlen, voorkomt het verwarring tijdens het spelen door de score te noteren op de geïntegreerde scoreborden en als u klaar bent met een potje darten kunt u gemakkelijk uw pijlen opbergen in de kabinet. In ons assortiment vindt u losse kabinetten en kabinetten inclusief alle benodigheden om gelijk te kunnen starten met een potje darts. Heeft u persoonlijk advies nodig bij de aanschaf van een kabinet, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Heeft u advies nodig?
Bel ons op: 050 2011108
Of mail naar: service zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel  .
(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)

Medewerker