Retourneren

Retourneren binnen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kunt u producten zonder opgave van reden kosteloos ruilen of retourneren. Om gebruik te kunnen maken van het zichttermijn dient u u wel rekening te houden met enkele spelregels.

  1. U mag het product tot 14 dagen na ontvangst bekijken en beoordelen. Tijdens deze periode mag u het product bekijken zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Producten mogen dus niet in gebruik worden genomen.

  2. Producten dienen compleet, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Maak geen gebruik van ducttape, plakband of andere middelen die de originele productverpakking onnodig beschadigen. Heeft u geen transparante tape in huis laat dit dan over aan onze retourafdeling. Verpak het product altijd in een omdoos zodat de originele productverpakking niet onnodig beschadigd raakt.

  3. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer u uw retour vooraf bij ons heeft aangemeld en voorziet van een volledig ingevuld retourformulier.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het zichttermijn dan kunt u uw retour aanmelden via de knop hierboven waarna u binnen 24 uur instructies met bijbehorend retourlabel ontvangt. Met het retourlabel is het mogelijk om het product gratis te retourneren via een DPD Parcelshop. Indien u van een andere vervoerder gebruik wenst te maken dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Vind een DPD Parcelshop bij u in de buurt


Dartspelers

Dirk van Duijvenbode

 


Bezig met laden...
Bull's Powerflite P Std. Dirk van Duijvenbode flights
Voor 17:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
1,49
Bull's Dirk van Duijvenbode Aubergenius 90% steeltip dartpijlen
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
73,99

Hier vindt u alle Dirk van Duijvenbode dartpijlen en accessoires. Dirk van Duijvenbode is een Nederlandse darter en geboren op 30 juni 1992 in Katwijk aan Zee. Van Duijvenboden is kenbaar aan zijn iconische walk-on. Hier wordt een hardcorenummer gedraait, waar Van Duijvenbode erg enthousiast het podium betreed. Dirk dart met Unicorn signature darts 21g. Besteld u uw Dirk van Duijvenboden dartpijlen voor 22:00, dan heeft u deze de volgende werkdag in huis!

Heeft u advies nodig?
Bel ons op: 050 2011108
Of mail naar: service zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel  .
(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)

Medewerker