De darter Phill Taylor heeft afgelopen week 20.000 gedoneerd aan een doodzieke jongen uit Schotland. Jackson Waddell heeft een hersenverlamming en de kosten voor een levensreddende operatie zijn dan ook 70.000 pond. Hij deed dit nadat die de jongen tegen kwam tijdens een demonstratie in Govan.

Jackson Wanddell

Jackson, een 6 jarige jongen uit Schotland heeft een ernstige hersenverlamming en voor een operatie zijn de kosten 70.000 pond, The Power kwam hem tegen tijdens een demonstratie in Gavon. Hij raakte met de familie in gesprek en hij was geraakt door het verhaal van de jonge fan dat die besloot om te helpen en 20.000 pond te geven voor de behandeling in Amerika, Tevens beloofde hij de familie om er ook voor te zorgen dat het overige bedrag bij de familie terecht komt, zodat de jongen geholpen kan worden.

Ontroerd

Phill zegt zelf dat die naar de demonstratie kwam en aan de jongen werd voorgesteld, hij zei, ik kon er niks aan doen, We raakten aan de praat en de familie is zo liefdevol, ze doen zo hun best om het geld binnen te halen en ik kan ze gelijk helpen met 20.000 pond. Zelf zegt die, ik kan er niks aan doen, vanaf het moment dat ik hem ontmoette was ik direct in tranen, het is zo’n lieve jongen.

Oproep

De 16-voudig wereldkampioen heeft beloofd ook andere bekende vrienden te vragen zoals Ronnie O’sullivan (Snooker Kampioen) en Robbie Williams (Zanger) of ze ook geld willen doneren, zodat ze het bedrag van 70.000 pond snel bij elkaar zullen hebben zodat de 6 jarige fan kan worden geholpen aan zijn ziekte. Op de Twitter pagina van de darter heeft hij een pagina gedeeld waarop mensen geld kunnen doneren voor Jackson, Inmiddels staat die teller al op ruim 35.000 pond.

    18-05-2017 00:00