Retourneren

Retourneren binnen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kunt u producten zonder opgave van reden kosteloos ruilen of retourneren. Om gebruik te kunnen maken van het zichttermijn dient u u wel rekening te houden met enkele spelregels.

  1. U mag het product tot 14 dagen na ontvangst bekijken en beoordelen. Tijdens deze periode mag u het product bekijken zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Producten mogen dus niet in gebruik worden genomen.

  2. Producten dienen compleet, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Maak geen gebruik van ducttape, plakband of andere middelen die de originele productverpakking onnodig beschadigen. Heeft u geen transparante tape in huis laat dit dan over aan onze retourafdeling. Verpak het product altijd in een omdoos zodat de originele productverpakking niet onnodig beschadigd raakt.

  3. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer u uw retour vooraf bij ons heeft aangemeld en voorziet van een volledig ingevuld retourformulier.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het zichttermijn dan kunt u uw retour aanmelden via de knop hierboven waarna u binnen 24 uur instructies met bijbehorend retourlabel ontvangt. Met het retourlabel is het mogelijk om het product gratis te retourneren via een DPD Parcelshop. Indien u van een andere vervoerder gebruik wenst te maken dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Vind een DPD Parcelshop bij u in de buurt


Op 22 maart moesten deze twee talenten weer tegen elkaar tijdens de Premier League of Darts. Michael van Gerwen als koploper en Michael Smith als naaste achtervolger. Uit de eerste zes wedstrijden haalden ze beide 10 punten alleen staat van Gerwen boven Smith omdat hij een hoger legsaldo heeft. Van Gerwen keek met alle vertrouwen toe naar de confrontatie met Smith, omdat volgens hem hij altijd goede wedstrijden speelt als hij tegen Smith moet. Op 17 maart won hij de Players Championship 5 en was hij al 4 weken ongeslagen in de Premier League of Darts. Hij is dan ook sinds 2014 de nummer 1 darter van de wereld. Toch verwachtte beide mannen dat het wel een moeilijke pot zou worden. Tot voor 22 maart vond van Gerwen dat hij wel `oké’ speelde, maar dat hij zichzelf niet op zijn best liet zien. Dit wou hij dan ook zeker verbeteren. Volgens hem gebeurde alleen de juiste dingen op de juiste momenten waardoor hij punten kon pakken. Ook Smith kijkt erg uit naar de wedstrijd. Deze wedstrijd samen met die tegen Gary Anderson waren voor hem de wedstrijden om terug te keren in de Premier League. Velen vonden hem de verrassing van de Premier League, hij staat dan ook op nummer 9 van de PDC Order of Merit. Hij gooide dan ook erg lekker en pakte veel punten mee. Op één wedstrijd na heeft hij alles gewonnen. Voor deze wedstrijd op 22 maart werd de laatste wedstrijd tussen deze twee talenten gewonnen door de Engelsman. Met 6-1 was hij veel te sterk voor de Nederlander tijdens de UK Open Qualifier. Terwijl de Nederlander de 8 wedstrijden daarvoor allemaal won.

De wedstrijd die op 22 maart werd gespeeld werd gewonnen door Mighty Mike met maar liefst 7-2. Toch was de Nederlander niet tevreden, hij startte niet lekker. Hij vond het geen denderende wedstrijd. Hij haalt het liefst het beste in zichzelf naar boven, maar vond dat dit nog niet was gelukt tijdens de Premier League. Momenteel staat van Gerwen nog steeds bovenaan in de League en wordt hij gevold door Michael Smith en Rob Cross.
 
    12-04-2018 00:00