Retourneren

Retourneren binnen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kunt u producten zonder opgave van reden kosteloos ruilen of retourneren. Om gebruik te kunnen maken van het zichttermijn dient u u wel rekening te houden met enkele spelregels.

  1. U mag het product tot 14 dagen na ontvangst bekijken en beoordelen. Tijdens deze periode mag u het product bekijken zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Producten mogen dus niet in gebruik worden genomen.

  2. Producten dienen compleet, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Maak geen gebruik van ducttape, plakband of andere middelen die de originele productverpakking onnodig beschadigen. Heeft u geen transparante tape in huis laat dit dan over aan onze retourafdeling. Verpak het product altijd in een omdoos zodat de originele productverpakking niet onnodig beschadigd raakt.

  3. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer u uw retour vooraf bij ons heeft aangemeld en voorziet van een volledig ingevuld retourformulier.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het zichttermijn dan kunt u uw retour aanmelden via de knop hierboven waarna u binnen 24 uur instructies met bijbehorend retourlabel ontvangt. Met het retourlabel is het mogelijk om het product gratis te retourneren via een DPD Parcelshop. Indien u van een andere vervoerder gebruik wenst te maken dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Vind een DPD Parcelshop bij u in de buurt


Dartborden

Elektronische dartborden

Productfilter

 


Bezig met laden...
Unicorn 79511 elektronisch dartbord
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
52,90

Hier vindt u een overzicht van alle elektronische dartborden. Een elektronisch dartbord is een slimmere versie van het traditionele dartbord. Je hebt bijvoorbeeld met een elektronisch dartbord de mogelijkheid om tegen de computer een spel te spelen zodat je je vaardigheden nog meer kunt verbeteren. Ook rekent het slimme dartbord uit hoeveel je de volgende beurt moet gooien en hoeveel punten je nog weg moet spelen. Een elektronisch dartbord kan alleen gebruikt worden met softtip dartpijlen. Bij het spelen met softtip pijlen is de kans op beschadigingen aan de muur of ondergrond minimaal door de zachte tip van de pijlen. Ideaal voor de wat kleinere kinderen.  Als u voor 22:00 besteld heeft u het dartbord de volgende dag al in huis.

Heeft u advies nodig?
Bel ons op: 050 2011108
Of mail naar: service zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel  .
(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)

Medewerker